Home / Accessories

Accessories

accessories_trans 200x100
Nalini Dacono1
trans_empty 490x170
Nalini Ciclo
trans_empty 490x170
Nalini varmvarmer
trans_empty 490x170
Nalini Baga
trans_empty 490x170
Magas copia
trans_empty 490x170
Vuelta copia
Accessories
Nalini tilbyder et komplet sortiment af accessories i høj kvalitet og design, såsom cykelkasketter, sokker, handsker, løse arme/ben, samt skoovertræk...?

Alt sammen i en ekstrem fin pasform. Særlige ønsker/produkter som f.eks. tasker og t-shirts er også mulige.

Kendetegnet er komfort og beskyttelse i al slags vejr til alle typer af cykelryttere, fra motionisten til den topprofessionelle. Alle accessories kan fremstilles med jeres eget design og logo.

Stort udvalg af accessories
Alle accessories kan designes efter ønske - og fåes i flere varianter alt efter årstiden - og i flere kvaliteter. Alle modeller er baseret på god funktionalitet...?

se hele accessories-udvalget her på de sidste 5 sider i kataloget.

Alle accessories kan designes efter ønske – og fåes i flere varianter alt efter årstiden og i flere kvaliteter. Alle modeller er baseret på høj funktionalitet og kvalitet – og tilbyder en fantastisk komfort, pasform og beskyttelse.

Alle accessories kan tilpasses jeres særlige ønsker om design. Nalini tilbyder mange muligheder for at kreere jeres helt unikke grafiske design. I kan selv komme med færdigt design eller med udgangspunkt i jeres egne ideer kan I vælge at få udarbejdet et design i samråd med vores erfarne designteam.

Capital Investment
capital investment
Nem Byg
nem bygning cycling
Sadolin Albæk
SadolinAlbæk 02
Galleri BB
TEAM_GBB_CAPP-01
NKT
NKT 02
MT Højgaard